Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرضیه فرشاد روز چهارشنبه در دیدار رییس و مسوولان دانشگاه فرهنگیان استان که به مناسبت گرامیداشت هفته بهزیستی برگزار شد اظهار داشت: انعقاد تفاهم همکاری با دانشگاه فرهنگیان استان از برنامه‌های سازمان بهزیستی اصفهان است.

وی ابراز امیدواری کرد که به زودی زمینه انعقاد این تفاهم همکاری فراهم شود، تا ۲ نهاد از ظرفیت‌های یکدیگر بهره کافی را ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بهزیستی استان اصفهان افزود: دانشجو معلمان و معلمان آینده، همراه خوبی برای بهزیستی در راستای فرهنگ سازی رفتار مطلوب با معلولان محسوب می‌شوند.

وی بیان کرد: وجود معلولان در جامعه ما و هر جامعه دیگر یک واقعیت مهم  است و این افراد با نیاز های خاص جزئی از جامعه هستند که باید هویت آنها به رسمیت شناخته شود و مجموعه بینا و سالم جامعه وظیفه جبران مشکلات و کاستی های آنها را دارد.

فرشاد اضافه کرد: دانشگاه فرهنگیان و آموزش و پرورش می‌توانند اقدامات خوبی در راستای فرهنگ سازی رفتار خوب با افراد با نیاز های خاص انجام دهند.

وی با بیان اینکه معلولان افراد پرتلاش و با پشتکاری هستند خاطرنشان کرد: اقدامات خوبی در زمینه جذب نیرو از بین افراد تحت پوشش بهزیستی و آموزش آنها توسط دانشگاه فرهنگیان انجام شده که جای قدردانی دارد.

رییس دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان گفت: به عنوان یک شهروند و همچنین به عنوان یک شخص دانشگاهی باید همواره نسبت به مسائل و برنامه های سازمان بهزیستی برای معلولان و افراد با نیازهای خاص حساس باشیم و به مسوولیت اجتماعی خویش در این زمینه عمل کنیم.

شهرام عروف زاد با بیان اینکه معلولان بخش مهمی از جامعه ما را تشکیل می‌دهند افزود: همه افراد و مسوولان جامعه باید به سطحی از بلوغ اجتماعی و درک مناسب رسیده باشند که خدمات مناسب و شایسته ای به مخاطبان بهزیستی ارائه کنند.  

وی با اشاره به رسالت‌ها و مسوولیت‌های دانشگاه فرهنگیان و دانشجویان این دانشگاه تصریح کرد: همواره نیاز به اداراک بالاتری در بین دانشجویان و استادان دانشگاه از مسائل و شرایط معلولان و افراد با نیاز های خاص وجود دارد تا نحوه رفتار مناسب با اینگونه افراد از طریق این شخصیت‌های تاثیر گذار تعلیم و تربیت در بین اقشار جامعه فرهنگ سازی شود.

مدیر امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان، بهمراه سرپرست پردیس حضرت فاطمه زهرا(س) و کارشناس مسوول نظارت، ارزیابی و امور حقوقی به مناسبت گرامیداشت هفته بهزیستی با حضور در بهزیستی با مدیرکل این سازمان دیدار و گفت و گو کرد.
شعار امسال بهزیستی(۲۱ لغایت ۲۷ تیرماه) با عنوان بهزیستی در گام دوم، شفافیت، تحول خدمت و سلامت اجتماعی در بستر خانواده است.

بودجه بهزیستی در سال ۹۸، ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان بود که ۷۶ درصد آن تخصیص یافت. اعتبارات از محل تبصره ۱۴ قانون برنامه و بودجه و هدفمندی یارانه‌ها، ۲ هزار و ۷۶۰ میلیارد تومان بود و در مجموع ۸۵ درصد اعتبارات پیش بینی شده برای بهزیستی تخصیص یافت.

هزار میلیارد تومان در سال برای ۵۰۳ هزار خانوار مستمری بگیر به صورت الکترونیکی از محل اعتبارات بهزیستی شارژ می شود که به عنوان افزایش مستمری از محل تبصره  ۱۴ قانون برنامه و بودجه نیز ۲ هزار و ۳۳۰ میلیارد تومان در سال ۹۸ برای یک میلیون و ۶۹ هزار خانوار پرداخت شده است.

برچسب‌ها دانشگاه فرهنگیان اصفهان سازمان بهزیستی کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه فرهنگیان اصفهان سازمان بهزیستی کشور دانشگاه فرهنگیان اصفهان سازمان بهزیستی کشور دانشگاه فرهنگیان استان میلیارد تومان افراد با نیاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۲۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات جامعه ایثارگران و خانواده شهدا مورد اهتمام قرار بگیرد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، یوسف نوری استاندار مازندران در جلسه شورای ترویج و فرهنگ ایثار و شهادت مازندران که با حضور رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور برگزار شد گفت: مشکلات جامعه ایثارگران، جانبازان و خانواده شهدا در تامین مسکن و دیگر مجوز‌های خدماتی باید مورد اهتمام قرار بگیرد و دستگاه‌های اجرایی شهرستان‌های مازندران باید همه نظام مسایل و مطالبات خانواده‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران را حل و فصل و عملیاتی کنند و ارجاع آن به مرکز استان پذیرفتنی نیست.

استاندار مازندران ارادت مردم دیار علویان به ائمه اطهار علیهم السلام، آموزش‌های قرآنی و ترویج ارزش‌های اسلامی و دفاع از مرز‌های کشور و حرمین شریفین و جانفشانی‌های رزمندگان ۲۵ کربلا را زبانزد کشور دانست و افزود: نامگذاری مناطق شهری و روستایی مازندران با ارزش‌های شهدایی انجام شود.

نوری با اشاره به اهمیت برگزاری کنگره شهدای استان که مقرر است در مهر ماه امسال برگزار شود، بیان کرد: در این بخش نیز باید از ظرفیت همه مردم و دستگاه‌های اجرایی استفاده شود.

او با تاکید بر این که روش‌های نوین برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در مازندران از طریق دانشگاه و دستگاه‌های فرهنگی استان باید بیش از پیش تقویت شود، تصریح کرد: باید همه مردم را در بخش‌های فرهنگی مشارکت بدهیم.

همچنین در پایان این جلسه از پنج دستگاه صدا و سیمای مازندران، شرکت گاز، سازمان مدیریت و برنامه ریزی، دانشگاه علوم پزشکی مازندران و اداره کل دامپزشکی استان به عنوان دستگاه‌های برتر در ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت تجلیل شد.

دیگر خبرها

  • بهره‌گیری از ظرفیت استادان در مقوله آراستگی و شئونات رفتاری دانشگاه‌ها
  • توضیح دانشگاه تهران درباره بهره مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی
  • خدمات بهزیستی البرز به افراد دارای اختلال اتیسم
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • مشکلات جامعه ایثارگران و خانواده شهدا مورد اهتمام قرار بگیرد
  • رفع مشکلات اقتصادی و تحقق شعار سال نیازمند اقدامات جهادی است
  • تمام ظرفیت‌ها وتجارب مدیریتی برای حل مشکلات مردم بهره‌گیری می شود
  • آموزش ۵ هزار نفر در سیستان و بلوچستان در حوزه اقتصاد دیجیتال
  • بهره مندی ۱۷ هزار نفر از خدمات مشاوره مراکز بهزیستی در گلستان
  • بهره مندی ۲۵۰ هزار معلول کم بینا ونابینا از خدمات بهزیستی کشور