Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشجویان دانشگاه فرهنگیان اصفهان در اردوی جهادی در روستا‌های اطراف شهرکرد به مرمت و زیباسازی ۴ مدرسه و آموزش دانش‌آموزان این روستا‌ها پرداختند.

امیرحسین امینی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان اصفهان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به تشریح فعالیت‌های جهادی دانشجویان این دانشگاه در تابستان امسال پرداخت و گفت: زیبایی خدمت بخلق و شیرینی دستگیری از محرومین در اردو‌های جهادی لحظات معنوی و نابی را برای دانشجویان می‌سازد که در کمتر اردویی می‌توان شاهد آن بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امینی ادامه داد: دانشجویان بسیجی دانشگاه فرهنگیان به عنوان افرادی که در آینده مسئولیت خطیر امر تعلیم و تربیت را در نظام اسلامی به عهده دارند، با حضور در این اردو‌ها می‌توانند ضمن تزکیه نفس و آشنایی با مناطق محروم به محرومیت‌زدایی بپردازند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان اصفهان توضیح داد: ششمین دوره اردوی جهادی دانشگاه فرهنگیان شهیدباهنر اصفهان نیز از اوایل تابستان ۹۸ طرح ریزی و پس از عرصه یابی گروه جهادی شهید حججی دانشگاه به تصدی از شهید حججی والامقام در سه روستای خشکرود، ارجنک و ویست از توابع شهرستان خوانسار از سی و یکم مرداد ماه به مدت ده روز در عرصه‌های آموزشی-فرهنگی، عمرانی و بهداشتی-خدماتی برگزار شد.
وی بیان کرد: در این اردو سعی شد متناسب با رسالت دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان فعالیت‌های فرهنگی- آموزشی در اولویت قرار گیرد.
امینی گفت: در این راستا فعالیت‌های آموزشی ویژه اوقات فراغت تابستان دانش آموزان در دو روستای خشکرود و ارجنک در موضوعات و مفاهیم قرآن کریم، احکام، مهارت‌های زندگی، آشنایی با ارزش‌های دینی و ملی، تعاملات اجتماعی و آداب معاشرت، فعالیت ورزشی و ... در این دو روستا برگزار شد.
وی بیان کرد: از برنامه‌های دیگر کارگروه آموزشی و فرهنگی گروه جهادی شهید حججی برگزاری مسابقه خلاقانه و ابتکاری موشک آبی بود که با استقبال ویژه‌ای برگزار شد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان اصفهان خاطرنشان کرد: با حضور استاد برجسته سواد رسانه استان اصفهان برای اهالی و کودکان این سه روستا کلاس رسانه و بنیان‌های خانواده نیز برگزار شد.

دیدار با خانواده‌های معظم شهدای گمنام روستای خشکرود از دیگر برنامه‌های فرهنگی گروه جهادی شهید حججی در تجدید میثاق با ارزش‌ها و زنده نگه داشتن یاد این عزیزان بود.

همانطور که بیان شد سعی شد فعالیت‌های گروه جهادی شهید حججی رنگ و روی دیگری به خود گرفت. در این زمینه فعالیت‌های عمرانی بر روی مدارس در دستور کار قرار گرفت؛ که زیباسازی و مرمت چهار مدرسه در دو روستای ویست و ارجنک شامل رنگ آمیزی کامل سالن مدرسه، دیوارنویسی، خط کشی زمین واجرای طرح حیات پویا در دستور کار قرار گرفت.

از دیگر فعالیت‌های عمرانی گروه جهادی شهید حججی تعمیر و مرمت خانه‌ی مددجوی تحت پوشش کمیته امداد و کمک در جمع آوری محصولات کشاورزی فرد از کار افتاده در روستای ارجنک بود.

در زمینه‌ی بهداشتی - خدماتی نیز با حضور تیم پزشکی گروه جهادی شامل پزشک متخصص، مامایی و پرستار بیش از صد نفر از اهالی دو روستا‌ی ارجنک و خشکرود ویزیت رایگان شدند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اردوی جهادی 98

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۷۷۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی کودکان گل فروش اطراف بهشت زهرا (س) / فعالیت پیک موتوری برقی در بازار تهران

به گزارش صدای ایران از ایرنا، حسین اخگر پور روز جمعه اظهار کرد: با توجه به اینکه مسیر شهید هاشمی از بزرگراه‌های پر تردد و از مسیر‌های منتهی به بهشت زهرا (س) محسوب می‌شود اغلب کودکان کار در حاشیه این مسیر و در غرفه‌ها مشغول فروش گل هستند.

وی ادامه داد: به منظور جلوگیری از سوء استفاده از کودکان، احتمال خطر تصادف آنها و ایمنی ترافیکی در حاشیه بزرگراه در قالب طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ۶۳ کودک مشغول به کار در غرفه‌ها توسط مددکاران سازمان بهزیستی جذب و به منظور ساماندهی جمع آوری شدند.

به گفته این مسوول، شناسایی سر شبکه‌های به کارگیری کودکان در حاشیه این محور و بهشت زهرا (س) در دستور کار قرار دارد.

پیک موتوری برقی در محدوده بازار تهران آغاز به کار می‌کند

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه ۱۲ گفت: در راستای حفظ محیط زیست و تشویق شهروندان به استفاده از وسایل نقلیه برقی و پاک، پیک موتوری برقی جایگزین موتور‌ها با سوخت فسیلی در محدوده بازار تهران می‌شود.

زینب عبادی اظهار کرد: طبق مصوبه شورای ترافیک شهر تهران ورود هرگونه وسیله موتوری با سوخت فسیلی به داخل محدوده بازار ممنون است و به موتورسواران مجوز یا کارت ورود به محدوده داده می‌شود و موتور‌های بدون مجوز ضبط و به پارکینگ منتقل خواهند شد.

وی ادامه داد: طبق این مصوبه باید در راستای تشویق شهروندان به استفاده از موتور‌های برقی تسهیلات ویژه‌ای برای این افراد مانند ورود به محدوده بازار بدون مجوز در نظر گرفته شده است.



عبادی افزود: با توجه به جمعیت شناور روزانه بازار بیش از ۲ میلیون نفر و جلوگیری از آلودگی هوا و حفظ سلامتی شهروندان، استفاده از پیک موتوری برقی به جای موتور‌های فسیلی برای جابه جایی بار اصناف در محدوده بازار در نظر گرفته شده که به زودی این طرح اجرایی خواهد شد.

وی گفت: این موتور‌ها با استفاده از باتری شارژی تا ۹۰ کیلومتر قادر به حرکت خواهند بود که در کیوسک‌های در نظر گرفته شده می‌توانند پس از ۹۰ کیلومتر، باتری خود را با باتری تازه شارژ شده مبادله کنند.

دیگر خبرها

  • فعالیت گروه جهادی منجی در امین شهر
  • ساماندهی کودکان گل فروش اطراف بهشت زهرا / فعالیت پیک موتوری برقی در بازار تهران
  • ارایه خدمات ۳۰ گروه جهادی به جامعه هدف در بوانات
  • ساماندهی کودکان گل فروش اطراف بهشت زهرا (س) / فعالیت پیک موتوری برقی در بازار تهران
  • محرومیت زدایی از ماموریت‌های گروه‌های جهادی برای کمک به مردم
  • حضور دانشجو معلمان در اردوی جهادی زکات دانش اندوزی آنهاست
  • بسیج سازندگی پای کار مسکن محرومین
  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • غبارروبی و عطرافشانی گلزار شهدای گمنام دانشگاه فرهنگیان مشهد
  • برگزاری اردوی جهادی در روستا‌های بخش روداب سبزوار