Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل فرهنگی دانشگاه فرهنگیان کشور گفت: امسال حدود ۱۵ هزار نفر از جشنواره های فرهنگی دانشگاه فرهنگیان سراسر کشور استقبال کردند.

به گزارش ایسنا، سید کامران میرمعینی صبح امروز (دوشنبه) در آئین اختتامیه بیست و نهمین جشنواره فرهنگی و اجتماعی دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان در بخش هنری در پردیس شهید رجایی اصفهان، اظهار کرد: آئین نامه اجرای جشنواره فرهنگی اجتماعی دانشگاه فرهنگیان از بهمن ماه سال گذشته در قالب ۴۱ رشته و ۵ بخش به استان‌ها ابلاغ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه نزدیک به ۱۵ هزار نفر در برنامه‌های فرهنگی امسال در دانشگاه فرهنگیان شرکت کردند، تصریح کرد: این استقبال بی سابقه است و نشان دهنده این است که جشنواره فرهنگی از برنامه‌هایی است که مورد اقبال دانشجو معلمان قرار دارد.

دبیر جشنواره فرهنگی اجتماعی دانشجو معلمان با بیان اینکه امسال دبیرخانه در پنج استان تشکیل شده است، گفت: استان‌های اصفهان، فارس، قم، یزد و خراسان رضوی هر یک، مسئول یکی از بخش‌های فرهنگی اجتماعی دانشگاه شده‌اند و بخش هنری در اصفهان اجرا شد که به حق استانی ویژه به لحاظ فرهنگ و تمدن غنی است.

میرمعینی گفت: امسال در بخش هنری، ۳۰۰ اثر به مرحله کشوری راه یافتند که حدود ۹۰ نفر دعوت و در مرحله نهایی باهم به رقابت پرداختند.

وی ادامه داد: بعد از این مرحله برگزیدگان برای حضور در مرحله ملی که آبان ماه در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود، رقابت خواهند کرد.

مدیرکل فرهنگی دانشگاه فرهنگیان کشور با بیان اینکه در آستانه سی امین سال برگزاری این جشنواره هستیم، اظهار کرد: مایه افتخار است و امیدواریم بتوانیم برای پیشبرد اهداف فرهنگی جامعه از پتانسیل خوب دانشگاه فرهنگیان در این زمینه استفاده کنیم.

جشنواره فرهنگی اجتماعی دانشگاه فرهنگیان عامل پیوند هنر و تربیت

سرپرست امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان نیز در این مراسم گفت: اصفهان شهر فرهنگ و هنر میزبان شایسته ای برای این جشنواره است.

شهرام عروف زاد با بیان اینکه منبع و منشأ این گردهمایی دانشجویانی هستند که تلاش آنها، ما را به سمت پیوند هنر، تربیت و توسعه هنر سوق می‌دهد، تصریح کرد: از هنر با نام زبان بین الملل یاد شده، هنر مقوله اجتماعی و موجب عزت نفس، نوآوری و ارج نهادن به خود می‌شود. توجه به این بعد بشر در دانشگاه فرهنگیان که مهد تربیت دانشجو معلمان است، اهمیت بالایی دارد.

وی ادامه داد: امروز میزبان عزیزانی از استان‌های هرمزگان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، فارس و اصفهان به عنوان شورای مشورتی دانشگاه‌های فرهنگیان هستیم.

به گزارش ایسنا، بیست و نهمین جشنواره فرهنگی و اجتماعی دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان سراسر کشور در بخش هنری در اصفهان برگزار شد. این جشنواره در ۹ رشته هنری شامل نقاشی، خوشنویسی، خط تحریری، عکاسی، طراحی پوستر، تذهیب، معرق و منبت، فیلم کوتاه و نماهنگ برگزیدگان خود را شناخت.

همچنین در این مراسم از سه شهید با نام‌های شهدای هنرمند حمیدرضا اسلامی فر در رشته فیلم کوتاه، نمایش، کارگردانی و شعر، شهید مدافع حرم سردار حسین آقادادی در رشته موسیقی و نقاشی و دانشجو معلم- شهید مرتضی پاگیری دانشجوی مرکز آموزش عالی شهید رجایی اصفهان تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه فرهنگیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۴۸۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر»

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر»، فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر» توسط بنیاد آیه های ایثار و تلاش، با هدف تحقق رهنمودهای مقام معظم رهبری و ابلاغ سیاست های کلی مبتنی بر تبیین مولفه‌های فرهنگ ایثار، شهادت، مقاومت زنان در تاریخ انقلاب اسلامی الگوسازی از زنان فرهیخته ایثارگر تشویق و ترغیب هنرمندان ایران اسلامی به فعالیت موثر در زمینه ترویج این مولفه ها در مسیر فرهنگ ایرانی اسلامی و با موضوع نقش زنان ایثارگر و جایگاه حماسی آن ها در انقلاب و جبهه مقاومت منتشر شد.

بر اساس اعلام دبیرخانه این رخداد فرهنگی هنری با هدف گذاری در ۷ زمینه؛

۱- پیگیری مطالبات مقام معظم رهبری در حوزه انقلابیگری زنان و پرچمداری آنها در نهضت اسلامی ایران

۲- شناسایی و معرفی ظرفیت ها، استعدادها و توانمندی های زنان در حوزه های فرهنگی و هنری به منظور اثر بخشی مضاعف آنان در پیشبرد فرهنگ ایثار و مقاومت

۳- توجه به نقش ارزنده زنان و معرفی ظرفیت های موجود جامعه هنری جهت کاهش آسیب های اجتماعی به‌ویژه مقابله با تهاجم نرم دشمن و آندلسی کردن ایران

۴- الگوسازی شخصیت های موفق علمی، فرهنگی و اجتماعی زنان ایثارگر ایران و جبهه مقاومت برای نسل های آینده و جهان اسلام بعنوان الگوی سوم زنان در جهان

۵- تقویت فعالیت های جهادی، فرهنگی، هنری و رسانه ای در حوزه زنان

۶- تبیین و تحکیم بنیان خانواده و لزوم افزایش جمعیت در پیشرفت و تعالی کشور

۷- ایجاد بانک اطلاعاتی و مطرح کردن چهره های شاخص زنان نخبه کشور برای دسترسی جوانان

در دستور کار جشنواره قرار گرفته است.

جشنواره پنجم فیلم «کوثر» در چهار بخش سینمای ایران شامل فیلم های سینمایی، داستانی بلند (تله فیلم)، مستند کوتاه و نیمه بلند، مستند بلند و آثار کوتاه داستانی، پویا نمایی و نماهنگ است.

همچنین در بخش مسابقه سینمای ایران، عنوانی با نام مسابقه ویژه گنجانده شده که عبارت است:

نقش زنان و کودکان در مقاومت: این بخش ویژه آثار تولیده شده پیرامون موضوعات مرتبط با ایثارگری و نقش زنان و کودکان در کشورهای حوزه مقاومت و مقابله با داعش و رژیم صهیونیستی و مظالمی که بر آنها رفته، است.

حجاب، عفاف: این بخش اختصاص دارد به آثار مرتبط با ترویج فرهنگ حجاب و عفاف و افشای ماهیت توطئه های دشمنان برای آندلسی کردن ایران.

بخش طرح‌ها و ایده ها، بخش بین الملل و بخش غیررقابتی نیز سایر بخش های چهارگانه جشنواره را تشکیل می دهند؛ نمایش های ویژه، نشست های تخصصی، نکوداشت ها و بزرگداشت ها، برپایی نمایشگاه عکس و برگزاری همزمان جشنواره در استان ها و سایر مراکز فرهنگی هنری کشور از دیگر بخش های پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر» هستند.

بر پایه اعلام دبیرخانه جشنواره، متقاضایان شرکت در این رویداد می توانند با مطالعه فراخوان در هر بخش، لینک قابل دانلود فایل آثار خود را در فرمت‌های مشخص شده در فراخوان به صندوق الکترونیکی دبیرخانه به آدرس، kovsarfestival@gmail.com ارسال کنند و در صورتی که حجم فایل اثر بیشتر از ۱۰ گیگ است و یا امکان ارسال ایمیل وجود ندارد صاحبان آثار می توانند اثر خود را به‌صورت پستی و یا حضوری به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند. آخرین مهلت ارسال آثار تا روز شنبه پنجم خرداد ماه سال جاری در نظر گرفته شده است.

نشانی دبیرخانه جشنواره: تهران، میدان فردوسی، خیابان انقلاب، چهار راه کالج، خیابان حافظ، خیابان غزالی، پشت سفارت روسیه، پلاک ۱۱ مرکز تشکل های شاهد و ایثارگر - آقای صیادی (دبیرخانه جشنواره)

تلفن و دورنگار: ۰۲۱۶۶۷۵۷۴۰۶ – ۰۹۳۶۹۸۴۴۳۹۵

آدرس پست الکترونیکی: kosarfilmfestival۶۷@gmail.com

آدرس وبسایت: www.isartalash.ir

پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر» تیر ۱۴۰۳ در تهران با دبیری ناصر باکیده و با همکاری شهرداری تهران، سازمان امور سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار می‌شود.

فایل PDF کامل فراخوان را از اینجا می‌شود.

کد خبر 6093985 سید امیر شایان حقیقی

دیگر خبرها

  • جشنواره‌های امام رضا (ع) سبب‌ساز توسعه فرهنگ رضوی است
  • اولین جشنواره خوشنویسی امیر فرهنگ و هنر در بیجار برگزار شد
  • حضور ۱۵۰۰ نفر در جشنواره قرآنی، فرهنگی، هنری و ادبی شهید آوینی
  • دانشگاه فرهنگیان چهارمحال‌وبختیاری ۶۴۸ دانشجو پذیرش خواهد کرد
  • حضور دانشجو معلمان در اردوی جهادی زکات دانش اندوزی آنهاست
  • اختتامیه پویش ارومیه شهر دوستدار کودک برگزار شد
  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره قرآن و عترت دانشجویان در دانشگاه شهید باهنر کرمان
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • انتشار فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر»