Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@22:52:00 GMT

آموزش و پرورش با بحران نیروی انسانی مواجه است

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۴۳۳۴۲

آموزش و پرورش با بحران نیروی انسانی مواجه است

علی محمدی روز دوشنبه در مراسم اختتامیه بخش هنری بیست و نهمین جشنواره فرهنگی دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان در اصفهان با اشاره به کمبود ۳۰۰ هزار معلم، افزود: از این رو تدبیری توسط افرادی که دانشگاه را به این وضعیت رسانده و پذیرش دانشگاه را به سه هزار نفر رساندند، انجام نشده است.

وی با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان در مسیر تحول و تعالی است، اظهارداشت: این دانشگاه در دهه شصت و هفتاد ٤٠٠ مرکز تربیت معلم و ١٠٠ هزار دانشجو داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: حضور ارزشمند رهبری در سال ٩٧ در دانشگاه فرهنگیان یکبار دیگر پرچم تربیت معلم را بالا بردند و فصل الخطاب تربیت و معلم را دانشگاه فرهنگیان دانستند.

محمدی اضافه کرد: رهبری فرمودند، آنچه من از دانشگاه فرهنگیان انتظار دارم تربیت دینی و انقلابی است که همه باید با این راهبرد اساسی هماهنک شوند.

وی بیان کرد: سال گذشته ٤٠ هزار دانشجو کردیم و سال آینده هم ٤٠ هزار دانشجو جذب می‌کنیم تا بخشی از دغدغه نظام ترییت معلم در بخش نیروی انسانی برطرف شود.

معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه فرهنگیان تصریح کرد: راهبرد دانشگاه در بُعد تربیت معلم نگاه همه جانبه است و این در حالی است که نگاه‌های تک بعدی باعث رنجش شده است.

به گفته وی، ماموریت اصلی در تربیت معلم، معلم مهارتی و معلم ارزشی است.

محمدی خاطرنشان کرد: متاسفانه بیشتر به سمت آموزش محوری حرکت کرده و کمترین توجه را به مسایل اخلاقی و دینی داشتیم که باعث نارضایتی همه شده است.

وی با بیان اینکه در یک سال گذشته فعالیت‌های فرهنگی رشد چشمگیری را شاهد بودیم، تصریح کرد: مشارکت ١٧ هزار دانشجو معلم در برنامه‌های فرهنگی اجتماعی در ۴۱ رشته نقطه عطفی است در جهت حرکت به سمت تربیت معلم مهارتی است.

محمدی ادامه داد: با توجه به اینکه اعتبارات ما کاهش داشت با تدابیر استان‌ها، مراکز، پردیس‌ها، ستادها رشد دانشجویان در فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و تشکل‌ها را شاهد بودیم.

شکل گیری شخصیت دانش آموزان مورد توجه قرار گیرد

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در این مراسم گفت: شکل گیری شخصیت دانش آموزان در کنار آموزه‌های دیگر باید مورد توجه ویژه قرار بگیرد.

حیدرعلی عابدی با بیان اینکه تنها نباید به کتابهای دانشجویی بسنده کرد، افزود: شکل گیری صحیح شخصیت دانش آموزان در مدیریت موفق آنها در آینده موثر است.

وی خاطرنشان کرد: نقش معلمی در پیشروی و شکل گیری انقلاب موثر بوده است، معلمان که پایه گذار دانش کشور هستند باید سطح تفکر خود را نسبت به آنچه در سیستم آموزش کشور طراحی شده بیشتر کنند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس با اشاره به توجه به بعد سلامت اجتماعی در نظام آموزشی بیان کرد: بسیاری از دانش آموختگان در زندگی شخصی خود ناموفق هستند چون بعد سلامت اجتماعی آنها را نادیده گرفته‌ایم

وی با اشاره به اینکه نگاه رهبری به آموزش و پرورش نگاه اساسی و استراتژیک است، بیان کرد: دانش آموزان رهبران و امید آینده کشور هستند و نباید شخصیت شان آزرده شود و باید مدیران آینده به گونه‌ای تربیت شوندکه به نیازهای جامعه پاسخ دهند.

وی با بیان اینکه خوشبختانه سال گذشته طرح‌های وزیر آموزش وپرورش آقای بطحایی با حمایت مجلس روبه رو شد، گفت: مجلس شورای اسلامی در اولویت دادن به نیازهای آموزشی کشور مجلس مصمم است.

به گزارش ایرنا، دانشگاه فرهنگیان اصفهان دارای ۲ پردیس شهید باهنر و شهید فاطمه زهرا (س) و سه مرکز آموزش عالی دکتر آیت اصفهان، شهید رجایی اصفهان و امام خمینی (ره) کاشان است.

/ ‏۶۰۲۶/‏۹۹۱۳/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ریاست دانشگاه فرهنگیان آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۴۳۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور

خاطرات شیرینی که عمدتاً در ارتباط با دانش‌آموزان و کمک به آنها شکل می‌گیرد اما مشکلات که تعدادشان هم کم نیست، سال‌هاست ثابت و در حال تکرار است و گویی اراده‌ای برای حل آن ها وجود ندارد.

معیشت، کلاس‌های شلوغ مدارس دولتی و افت کیفیت در این مدارس، دلزدگی و بی‌انگیزه بودن دانش‌آموزان برای درس خواندن به‌دلیل محتوای آموزشی غیرکاربردی و... از جمله مشکلاتی است که ریشه کهن در نظام آموزش و پرورش ایران دارد.

جعفر عالی‌پور؛ دکترای تخصصی از دانشگاه شهید بهشتی، مدرس  دانشگاه فرهنگیان و دبیر علوم تجربی از استان چهارمحال بختیاری با اشاره به دیدار فرهنگیان با رهبر معظم انقلاب اسلامی و رئیس جمهور گفت: در دیدار با رئیس‌جمهور نکات مختلفی از سوی فرهنگیان به‌عنوان مشکلات آموزش و پرورش مطرح شد.

وی افزود: یادگیری در مدارس باید پایدار باشد و اگر می‌خواهیم در سطح جهانی رقابت داشته باشیم باید یادگیری در مدارس مفهومی باشد و این موضوع نیاز به ابزار و وسایل دارد.

مدرس دانشگاه فرهنگیان با اشاره به اینکه یادگیری مفهومی یعنی دانش‌آموز از طریق انجام آزمایش و فعالیت‌های مختلف به دانش برسد نه اینکه بر حفظیات تأکید شود، گفت: یکی از دغدغه‌های معلمان تجهیز مدارس دولتی و اجرای رتبه‌بندی به‌نحو احسن بود که در دیدار با رئیس جمهور ذکر شد.

عالی‌پور ادامه داد: امیدواریم روزی برسد که به‌جای شعار عمل کنیم، هرچه در آموزش و پرورش سرمایه‌گذاری کنیم در تمام جنبه‌های کشور شاهد رشد خواهیم بود.

همچنین سلمان رستمی؛ دانشجوی دکترای تکنولوژی آموزشی با اشاره به اینکه رهبر انقلاب دغدغه‌های بسیاری در حوزه آموزش دارند و آن را به گوش مسئولان می‌رسانند، گفت: در جلسه دیدار فرهنگیان با رئیس جمهور به‌عنوان سخنران تأکید کردم که تمام جامعه باید به فکر ترمیم و گسترش آموزش و پرورش باشد و اگر این اتفاق بیفتد، توسعه سریع‌تری خواهیم داشت همچنین معلمان باید خودشان را تجهیز کنند تا به درجه علمی بالا برسند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • حدود ۳ هزار نفر جذب آموزش و پرورش البرز می شوند
  • توجه به دغدغه‌های فرهنگیان مورد تاکید جدی است
  • مهمترین مأموریت آموزش و پرورش تربیت تمام ساحتی است
  • روایتی از دیدار معلمان و دانشجویان فرهنگیان با رهبر انقلاب / مراکز تربیت معلّم را دستِ‌کم نباید گرفت
  • فرمانده سپاه بوشهر: معلم محرک علم و مولد قدرت است
  • استخدام ۱۹ هزار نیروی پرورشی در سال جاری
  • ۱۹ هزار نیروی پرورشی امسال به استخدام آموزش و پرورش در می‌آیند
  • گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور
  • تربیت نیروی انسانی خدوم نتیجه تلاش معلمان است
  • مجوزاستخدام شش هزارنفر درآموزش وپرورش سیستان وبلوچستان