Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید کامران میر معینی روز دوشنبه در مراسم اختتامیه بخش هنری بیست و نهمین جشنواره فرهنگی دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان در مرکز آموزش عالی شهید رجایی اصفهان افزود: این آمار نشان می‌دهد جشنواره‌های فرهنگی یکی از برنامه‌های مورد اقبال دانشجو معلمان است.

وی تصریح کرد: برآیندها نشان می‌دهد که نسبت به توسعه کمی و کیفی جشنواره‌های فرهنگی علاقمند هستند و در این راستا تلاش می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل فرهنگی دانشگاه فرهنگیان کشور بیان کرد: این جشنواره از بهمن سال گذشته با ابلاغ دستور العمل در ٤١ رشته و پنج بخش به استان‌های کشور ابلاغ شد.

به گفته وی، دبیر خانه جشنواره به پنج استان فارس، یزد، خراسان رضوی، اصفهان و قم میزبان جشنواره‌های فرهنگی دانشگاه فرهنگیان شدند.

میرمعینی اضافه کرد: سال گذشته دبیرخانه مرکزی کار نظارت، ارزیابی و مدیریت برنامه‌های جشنواره را برعهده داشت.

وی ادامه داد: استان اصفهان استانی ویژه به لحاظ تاریخ، تمدن و فرهنگ است که میزبان اختتامیه این جشنواره بود.

مدیرکل فرهنگی دانشگاه فرهنگیان کشور اظهار داشت: هزار و ۹۸۶ نفر در بخش هنری در مسابقات امسال شرکت کردند و ٣٠٠ اثر به مرحله کشوری ارسال که ٩٠ نفر از آنها برای حضور در مرحله کشوری دعوت شدند.

وی خاطرنشان کرد: روز گذشته شرکت کنندگان به رقابت پرداخته و امروز از آنها تقدیر به عمل آمد همچنین نفرات برگزیده در رشته‌های مشخص در مرحله ملی در آبان ماه به میزبانی دانشگاه آزاد برگزار می‌شود.

میرمعینی ادامه داد: در آستانه ورود به سی امین سال برگزاری جشنواره‌های فرهنگی هستیم که امیدواریم حداکثر استفاده را از این ظرفیت برای پیش برد اهداف فرهنگی ببریم.

دانشجویان محور اصلی جشنواره‌ها هستند مدیر امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان گفت: دانشجویان محور اصلی این جشنواره‌ها هستند تا در جهت توسعه هنر و تربیت نقشی داشته باشیم.

شهرام عروف زاد افزود: هنر را به عنوان زبان بین المللی در کتاب‌ها، مقوله اجتماعی، عامل آرامش، موجب ابتکار، خلاقیت و ارج نهادن به فرد می‌شود.

وی ادامه داد: امروز میزبان عزیزانی از استان‌های هرمزگان، کهگیلویه و بویر احمد، چهارمحال و بختیاری، فارس و اصفهان به عنوان شورای مشورتی دانشگاه‌های فرهنگیان هستیم.

در بخشی از پیام رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور به جشنواره حسین خنیفر آمده است: فرهنگ غنی و سترک ایران اسلامی، سرشار از هنرهای درخشان و گوهرهای فراوانی است که به جای جای این مرز و بوم جلوه و جلا بخشیده است. هنر، تجسم آرمان‌ها و ترسیم باورهایی است که خردمندانه جامعه را جست و جو می‌کند و می کوشد طراح الگوهای اعتلای جامعه اسلامی باشد.

وی یادآور شد: تنوع و تکثر هنرهای برخاسته از باورها و ارزش‌ها در ایران سربلند ما، باغ مانایی است که به رنگ رنگ گونه‌ها و تنوع بی مثالش، نام و نشان دارد.

رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور ادامه داد: جشنواره فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فرهنگیان در بخش هنری، که با حرکتی وزین و متفکرانه، نزدیک به سه دهه از عمر خود را سپری کرده است، اکنون برگزاری بیست و نهمین دوره خود را به میزبانی اصفهان؛ پایتخت فرهنگ و تمدن ایران اسلامی، خاستگاه هنرمندان و هنرهای فاخر، با قوت افزون‌تر و نگاه ژرف‌تر به تماشا می‌نشیند.

دانشگاه فرهنگیان، برای تأمین، تربیت و توانمندسازی معلمان و نیروی انسانی وزارت آموزش و پرورش در کشور است. این دانشگاه در سال ۱۳۹۰ با تجمیع مراکز تربیت معلم سراسر ایران تأسیس شد و دارای حدود ۹۸ واحد دانشگاهی (در قالب ۶۴ پردیس و ۳۴ مرکز وابسته به پردیس) و بیش از ۶۵ هزار دانشجوست.

۶۰۲۶/‏

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۴۲۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمان در شکل دهی ساختار فرهنگی جامعه نقش بسزایی دارند

ایسنا/خراسان رضوی فرماندار رشتخوار گفت: معلمان در شکل دهی ساختار فرهنگی جامعه نقش بسزایی دارند.

حسین باهوش در حاشیه دیدار با جمعی از فرهنگیان شهرستان در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه معلمان بر نسل‌های مختلف جامعه تأثیر بسیاری دارند، افزود: از معلمان عزیز انتظار داریم دانش آموزان و مدیران در تراز انقلاب اسلامی تربیت کنند.

وی با تأکید بر زیرساخت‌های فرهنگی شهرستان اظهار کرد: اگر امروز از جنگ نرم بسیار صحبت می‌شود قطعاً معلمان افسران اصلی این جنگ هستند.

فرماندار رشتخوار عنوان کرد: معلمان تاکنون به خوبی توانسته‌اند در مسیر اعتلای ادب و فرهنگ جامعه و همچنین تربیت نسلی توانا و دانا نقش خود را ایفا کنند.

وی از معلمان به عنوان طلایه داران پیشرفت و تعالی در کشور نام برد و گفت: معتقدم هیچ‌ مقامی بالاتر از مقام معلم و جهادگران عرصه علم نیست.

باهوش ادامه داد: دو نکته در ارتباط با تکریم و قدردانی از مقام معلم حائز اهمیت است؛ یکی وظایفی که بر عهده ماست که نسبت به مقام معلم باید انجام دهیم و دیگری وظایفی هستند که معلم در قبال ما دارد.

وی با بیان اینکه مسئولان و مردم قدردان معلمان عزیز هستند، افزود: جایگاه معلم باید شناخته شود، تقدیر و تجلیل از مقام معلم نباید منوط به یک روز یا هفته باشد، معلمان در تمامی سال مورد تقدیر هستند.

فرماندار رشتخوار با اشاره به اینکه دانش آموزان در دستان معلمان یک امانت هستند، ادامه داد: وظیفه معلم و استاد این است که نسبت به امانتی که در اختیار دارد بی‌توجه نباشد زیرا اثرپذیری که دانش آموزان از معلم خود دارند از هیچ کس دیگری ندارند.

وی با بیان اینکه مهمترین دغدغه حرکت در راستای رسالت فرهنگی در جامعه است، عنوان کرد: فرهنگیان تأثیر گذارترین قشر جامعه هستند و اگر امروز به جایی رسیده‌ایم به برکت آموزش همین معلمان و فرهنگیان بوده است.

باهوش با تأکید بر اینکه معلمان در شکل دهی ساختار فرهنگی جامعه نقش بسزایی دارند، گفت: فرهنگیان عزیز تلاش کنند دانش‌آموزانی در تراز جمهوری اسلامی تربیت کنند.

وی افزود: امروزه هر چه داریم به برکت وجود نظام مقدس جمهوری اسلامی و قدرت قلمی است که فرهنگیان دارند. امروز اگر ایران اسلامی به یک قدرت عزتمندانه در منطقه رسیده به برکت علم و دانشی است که فرهنگیان عزیز زحمت آن را بر عهده‌ دارند، قطعاً مردم ایران قدردان زحمات معلمان هستند.

فرماندار رشتخوار با بیان اینکه آنچه معلمان و فرهنگیان عزیز را در صحنه نگه داشته، عشق به شغل معلمی است، تصریح کرد: فرهنگیان یکی از شریف‌ترین و زحمتکش‌ترین اقشار جامعه هستند و باید تلاش کنیم برای رضایتمندی آنان قدمی برداریم.

وی توسعه مبتنی بر دانایی و امر تعلیم و تربیت را از ارکان اصلی دانست و افزود: نقش معلمان و جامعه فرهنگیان به عنوان یکی از ارزشمندترین سرمایه‌های اجتماعی شهرستان، مؤثرترین عنصر در مسیر تحقق مأموریت‌های خطیر نهاد آموزش و پرورش محسوب می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حضور ۱۵۰۰ نفر در جشنواره قرآنی، فرهنگی، هنری و ادبی شهید آوینی
  • برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد
  • معلمان در شکل دهی ساختار فرهنگی جامعه نقش بسزایی دارند
  • ابلاغ مصوبه‌ای درباره «هیات علمی دانشگاه فرهنگیان»
  • مصوبه«تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان
  • مصوبه «تعیین ترکیب اعضای هیئت مرکزی جذب هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان» ابلاغ شد
  • مصوبه «تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان» ابلاغ شد
  • تقویم رویدادهای گردشگری کشور بوی گل و گلاب گرفت
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • ظرفیت شهرهای خواهرخوانده در گسترش دیپلماسی فرهنگی در اصفهان