Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، بر اساس این تفاهم نامه که به مدت چهار سال اجرا می شود این 2 دانشگاه در زمینه های هم افزایی توانمندی ها از طریق استفاده از ظرفیت های مشترک، برگزاری سمینارها و کارگاه های آموزشی، انجام طرح های تحقیقاتی، استفاده از امکانات موجود مانند آزمایشگاه ها، تبادل استاد، تدوین و تالیف اسناد و مدارک علمی و تبادل آنها و حمایت از پایان نامه ها باهم همکاری خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سرپرست دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان در آیین امضای تفاهم نامه در محل سالن اجتماعات پردیس فاطمه زهرا(س) این دانشگاه گفت: این دانشگاه بدنبال همکاری با سایر موسسه های آموزش عالی بمنظور ارتقای کیفیت و استفاده از ظرفیت ها و توانایی هایی موجود است.
شهرام عروف زاد با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان، ماموریت گراست، افزود: در زمان حاضر 16 رشته تحصیلی در این دانشگاه در استان اصفهان ارائه می شود که در رشته های تربیت بدنی، علوم اجتماعی، فیزیک، شیمی، ریاضی و کودکان استثنایی، قطب کشوری بشمار می آید.
وی تعداد دانشجویان این دانشگاه را چهار هزار نفر اعلام و اضافه کرد: آنها بصورت شبانه روزی و بورسیه وزارت آموزش و پرورش هستند و مبلغ حُکم ماهانه آنها هشت میلیون ریال است که 45 درصد آن بابت هزینه های دانشگاه کسر می شود.
عروف زاد با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان بدنبال استفاده از ظرفیت ها و داشته های موجود در جهت توسعه نگرش دانشجویان خود است، خاطرنشان کرد: حدود 60 تشکل فرهنگی، اجتماعی و سیاسی در این دانشگاه فعال است.
مدیر ارشد دانشگاه صنعتی مالک اشتر در اصفهان در این آیین گفت: این دانشگاه از سال 63 فعالیت خود را با نام ' علوم و صنایع دفاعی' آغاز کرد و برای نخستین بار رشته مهندسی هوا و فضا در کشور در این مجموعه ارائه شد.
حسین ثقفی فر با بیان اینکه این دانشگاه از سال 77 به بعد از آموزش محور بودن به پژوهش محور شدن حرکت کرد، افزود: همچنین ارائه رشته های سنتی که در دانشگاه های دیگر بود، متوقف شد و از سال 80 سه رشته مورد نیاز صنایع دفاعی یعنی هوا و فضا، کشتی سازی و اپتیک و لیزر ادامه پیدا کرد.
وی با بیان اینکه رشته های کارشناسی ارشد از سال 79 و دکترا از سال 90 در دانشگاه صنعتی مالک اشتر ارائه شد، خاطرنشان کرد: این دانشگاه پژوهش محور و از نسل سوم شناخته می شود و 50 درصد از موظفی اعضای هیات علمی به کارهای پژوهش، تعلق دارد.
ثقفی فر با اشاره به اینکه 40 درصد از دانشجویان این دانشگاه در اصفهان و سایر آنها در تهران، فارس و سه پژوهشکده دانشگاه مشغول تحصیلند، اضافه کرد: 2 هزار و 500 میلیارد ریال طرح های پژوهشی در دانشگاه صنعتی مالک اشتر در دست اجراست که یکهزار میلیارد آن در مجموعه شاهین شهر اصفهان انجام می شود.
مدیر ارشد دانشگاه صنعتی مالک اشتر در اصفهان با تاکید بر اهمیت رسالت دانشگاه فرهنگیان در آموزش و تربیت معلمان و مربیان مورد نیاز کشور، گفت: ما برای انتقال مفاهیم علوم و برگزاری کارگاه های آموزشی در رشته های مختلف آماده همکاری با این دانشگاه هستیم.
دانشگاه صنعتی مالک اشتر با هدف اجرای پروژه های تحقیقاتی خاص ملی و آموزش و تربیت کارشناسان و کادر ویژه مورد نیاز صنایع و مراکز تحقیقاتی کشور در سال 1363 تأسیس شد.
این دانشگاه دارای رشته های مختلفی در زمینه های ارتباطات و فناوری اطلاعات، برق و الکترونیک، علوم کاربردی، علوم و فناوری زیر دریا، مدیریت و فناوری های نرم، مکانیک و هوا فضا، مواد و فناوری های ساخت، مهندسی پدافند غیرعامل، شیمی، مهندسی شیمی، مهندسی صنایع ، مهندسی مواد، فناوری های زیستی و علوم و فناوری دفاعی است.
این دانشگاه دارای دو پردیس در شاهین شهر ( 20 کیلومتری شمال اصفهان ) و تهران و حدود یکهزار دانشجوست.
دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان دارای حدود چهار هزار دانشجو و 70 عضو هیات علمی است.
6022/ 3011
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 اجتماعی و سیاسی ارتباطات و فناوری اطلاعات دانشجو کشتی وزارت آموزش و پرورش 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۶۳۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون‌های والیبال ایران و عمان

  به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما به نقل از فدراسیون والیبال، سید میلاد تقوی رئیس فدراسیون والیبال چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت با دعوت همتای عمانی خود راهی این کشور شد.   تقوی در این سفر در جلسات متعددی با رئیس فدراسیون والیبال عمان در خصوص تبادل مربی، برگزاری کمپ مشترک در بخش‌ها و رده‌های سنی مختف رشته‌های والیبال ساحلی و سالنی به بحث و گفتگو پرداخت و با امضای یک تفاهم‌نامه مشترک، همکاری و تعامل ایران را با عمان آغاز کرد.   همچنین تقوی در این دیدار در خصوص افزایش تعامل و همکاری با فدراسیون حوزه خلیج فارس و کشور‌های عربی مذاکراتی داشت.   رئیس فدراسیون والیبال کشورمان در دیدار با سفیر ایران در عمان در خصوص لزوم حمایت فدراسیون‌های ورزشی در سفر‌های بین‌المللی توسط وزارت امورخارجه و سفارتخانه‌های جمهوری اسلامی ایران در کشور‌های مختلف صحبت‌هایی انجام داد و با حضور در کمیته ملی المپیک عمان با دبیر کل این کمیته به گفتگو نشست.   بازدید و بررسی بیشتر امکانات والیبال عمان و همچنین بررسی زمینه‌های مشترک دو فدراسیون برای ارتقای سطح والیبال دو کشور از دیگر برنامه‌های امروز تقوی در عمان است.   رئیس فدراسیون والیبال ایران امشب؛ جمعه ۱۴ اردیبهشت به تهران باز می گردد.

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه همکاری والیبال ایران و عمان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون‌های والیبال ایران و عمان
  • ۱۳ پیش تفاهم‌نامه‌ گردشگری استان فارس در نمایشگاه ایران اکسپو منعقد شد
  • تفاهم‌نامه همکاری کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و ۷ کشور خارجی
  • تفاهم‌نامه همکاری اقتصادی بین استان‌های بوشهر و قزوین منعقد شد
  • امضای تفاهم نامه چاپ شناسنامه مکانیزه در اصفهان
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • فرمان امام علی (ع) به مالک اشتر با ترجمه سید مهدی شجاعی به چاپ ششم رسید
  • تفاهم‌نامه همکاری حوزه علمیه خواهران و اوقاف یزد
  • تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت نفت و گاز اروندان و اداره‌ کل شیلات خوزستان امضا شد