Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد نکوداشت یکصدمین سال تاسیس تربیت معلم در استان اصفهان با اشاره به تدوین تاریخ تربیت معلم اصفهان از دارالمعلمین تا دانشگاه فرهنگیان گفت: انتظار داریم در جهت سیر تحولات یکصدمین سال تاسیس تربیت معلم در ایران و اصفهان پژوهش صورت پذیرد.

«سعیده شاکری» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان با اشاره به گذشت یکصد سال از تاسیس تربیت معلم در کشور گفت: تربیت معلم به عنوان یکی از ارکان تعلیم و تربیت از مهترین و دشوار ترین فعالیت ها در جامعه محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دبیر ستاد  نکوداشت یکصدمین سال تاسیس تربیت معلم در استان اصفهان افزود: فعالیت های تربیت معلم گرچه به قدمت یک قرن پیشینه در تاریخ آموزش و پرورش و آموزش عالی دارد اما کمتر فرصتی برای تفکر، طرح نظر و گفتگو پیرامون آن اختصاص یافته است.

 

وی برگزاری مراسم یکصدمین سال تاسیس تربیت معلم را فرصتی برای تضارب آرا و به اشتراک گذاری تجارب و دیدگاه های صاحب نظران تربیت معلم خواند و اظهار داشت: انتظار است این برنامه کمک کند تا تربیت معلم جامعه ایران از گذشته و تجارب پیشین خود بیاموزد و با درک نیاز های تربیتی جامعه بستری مناسب برای معلمانی با شایستگی های مطلوب و در تراز جمهوری اسلامی فراهم آورد.

 

شاکری به برنامه های ویژه ای در اصفهان در نکوداشت یکصدمین سال تاسیس تربیت معلم ایران اشاره کرد و گفت: از آنجایی که تاریخ تعلیم و تربیت در ایران به طور واضح با دارالمعلمین و مراکز تعلیم و تربیت پیوند خورده است لازم است جهت تبیین تاریخ و سیر تحولات آموزشی و فرهنگی این مراکز اقدام شایسته صورت پذیرد.

 

وی تصریح کرد: انتظار داریم در جهت سیر تحولات یکصدمین سال تاسیس تربیت معلم در ایران و اصفهان پژوهش و اقدامی در خور صورت پذیرد.

 

شاکری بیان داشت: تالیف و تدوین تاریخ تربیت معلم اصفهان (از دارالمعلمین تا دانشگاه فرهنگیان) گامی قابل توجه در جهت  معرفی سیر ارزشمند تاریخی و فرهنگی تربیت معلم است، این پژوهش به صورت میدانی صورت می گیرد و همراه با مطالعات، تحقیقات و مصاحبه ها و مراجعه به اسناد خواهد بود.

 

وی ادامه داد: از برنامه های دیگری که در این خصوص وجود دارد  می توان به نکوداشت پیشکسوتان عرصه تربیت معلم، ترویج گفتمان تربیت معلم، ایجاد فرصت برای تضارب آرا و انتقال تجارب،گرامیداشت سالها پویایی و تلاش در تربیت معلم و ایجاد بستر برای سیاستگذاری در تربیت معلم اشاره کرد./

 

پایان پیام/121

منبع: شبستان

کلیدواژه: مشهد زلزله کرمانشاه زلزله مقام معظم رهبری کانون های مساجد هفته بسیج خامنه ای رهبری آیت الله خامنه ای خوزستان دوره تربیت معلم دانشگاه فرهنگیان کشور تربیت معلمان تربیت معلم دانشگاه فرهنگیان فرهنگیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۱۳۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت برنامه‌ها در دانشگاه فرهنگیان کافی نیست

نماینده مردم شهرکرد،بن،سامان و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: میزان پیشرفت برنامه‌های کنونی در تربیت معلم لازم است اما کافی نیست و برای بعضی از مسئولان ملی و استانی که درک صحیحی از دانشگاه فرهنگیان ندارند باید احساس تاسف کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، احمد راستینه شامگاه _پنجشنبه، سیزدهم اردیبهشت_ در نشست با هیئت علمی، کارکنان و ریاست دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: تنها راه کاهش معضلات نظام تربیتی، تربیت معلم است و این دانشگاه فرهنگیان است که در خط مقدم قرار دارد.

وی افزود: میزان پیشرفت برنامه‌های کنونی در تربیت معلم لازم است اما کافی نیست و برای بعضی از مسئولان ملی و استانی که درک صحیحی از دانشگاه فرهنگیان ندارند باید احساس تأسف کرد.

نماینده مردم بن، سامان، شهرکرد و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: خوشبختانه راهبرد اهمیت فرهنگ در چندین سال اخیر در بودجه دولت افزایش پیدا کرده است به طوری که بودجه بخش فرهنگی به سه درصد افزایش پیدا کرده است.

راستینه تصریح کرد: در سال‌های گذشته شاهد کم توجهی به فعالیت‌های تربیتی در آموزش‌وپرورش بوده‌ایم اما امروز اعتباراتی غیر از ردیف‌های اختصاصی به برنامه‌های تربیتی اختصاص پیدا کرده است اما این توجه هنوز به حد کفایت نرسیده است.

وی اضافه کرد: انتظار می‌رود هیئت امنا دانشگاه فرهنگیان استان به طور جدی پیگیر حل مسائل و مشکلات این دانشگاه در خصوص فضا، امکانات، تجهیزات و زیر ساخت‌ها باشند تا این دانشگاه در سال تحصیلی جدید با مشکلات کمتری پذیرا دانشجو معلمان جدیدالورود باشد.

نماینده مردم بن، سامان، شهرکرد و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به کمبود معلم در سالیان گذشته خاطر نشان کرد: در سال جاری با توجه به هماهنگی‌ها و پیگیری‌هایی که در سطح مجلس شورای اسلامی در خصوص مسئله نیرو انسانی و جذب آموزش و پرورش شده است این امید را می‌دهیم که شاهد تشکیل کلاس‌های درس با کمترین مشکل باشیم همچنین خوشبختانه مجوز استخدام ۷۰ هزار معلم جدید از سازمان اداری و استخدامی گرفته شده است که نشان دهنده اراده مسئولین نظام در خصوص حل مشکل کمبود معلم و کلاس‌های خالی از معلم است.

کد خبر 750216

دیگر خبرها

  • پیشرفت برنامه‌ها در دانشگاه فرهنگیان کافی نیست
  • روایتی از دیدار معلمان و دانشجویان فرهنگیان با رهبر انقلاب / مراکز تربیت معلّم را دستِ‌کم نباید گرفت
  • فرمانده سپاه بوشهر: معلم محرک علم و مولد قدرت است
  • معلمان در شکل دهی ساختار فرهنگی جامعه نقش بسزایی دارند
  • معلمان شاگردانی در تراز انقلاب اسلامی تربیت کنند
  • مسابقات فوتسال در شبانکاره برگزار شد
  • ۲۰ توصیه رهبر معظم انقلاب در دیدار فرهنگیان چه بود؟
  • ۲۰ توصیه رهبر انقلاب در دیدار فرهنگیان چه بود؟
  • طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی به تربیت مبتنی بر روایت تاریخ توجه می‌کند
  • همه فارغ‌التحصیلان دانشگاه بخوانند؛ بزرگترین استخدام تاریخ ایران برگزار می‌شود +جزئیات